Amstelveen is de afgelopen jaren gegroeid tot meer dan een voorstand van Amsterdam. De gemeente heeft zich weten te ontwikkelen tot één van de knooppunten in de Randstad en heeft al vele bedrijven mogen verwelkomen. Momenteel is Amstelveen bijvoorbeeld al de thuisbasis voor bedrijven als KLM en KPMG.

Op het gebied van taxiverver is Taxi Amstelveen inmiddels een bekende naam in de regio en onze klantenkring blijft groeiende. Door haar bewezen punctualiteit en representativiteit, heeft Taxi Amstelveen zich weten te profileren als een betrouwbare serviceverlener.

Taxi Amstelveen wil haar diensten laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Taxi Amstelveen streeft er dan ook naar om de taxirit multifunctioneel te maken, zowel voor klanten die op zoek zijn naar ontspanning tijdens hun rit en voor klanten die graag productief aan de slag willen. Het Nieuwe Werken gaat over flexibel werken, ongeacht de tijd en plaats. Taxi Amstelveen maakt dit mogelijk door een wifi-internetverbinding in haar taxi’s beschikbaar te maken, zodat u in alle rust op uw laptop kunt werken.

De diensten van Taxi Amstelveen beperken zich niet enkel tot zakelijk vervoer, want onze klanten kunnen voor diverse doeleinden een beroep doen op onze diensten. Taxi Amstelveen verzorgt bijvoorbeeld luchthavenvervoer, leerlingenvervoer, vervoer naar het ziekenhuis en groepsvervoer. Ook kunnen klanten zich tot Taxi Amstelveen wenden voor gracieus trouwvervoer of luxe privévoer.

Taxi Amstelveen