Een bijzondere dag als uw trouwdag verdient bekroond te worden met uitzonderlijk stijlvol trouwvervoer. Met veel enthousiasme mag Taxi Amstelveen al geruime tijd het trouwvervoer verzorgen op bruiloften. De klanten van Taxi Amstelveen die reeds gebruik hebben gemaakt van het trouwvervoer waren blij verrast met de scherpe prijzen die Taxi Amstelveen voor het trouwvervoer hanteert. Dit wordt mogelijk gemaakt door dezelfde taxi’s in te zetten voor het trouwvervoer als die voor directie – en VIP vervoer.

Taxi Amstelveen rijdt voor u een indrukwekkende, zwartgelakte Mercedes-Benz voor die van alle luxe is voorzien. Ook zullen de chauffeurs van Taxi Amstelveen voor de gelegenheid gekleed zijn in drie-delig kostuum. Bovendien zult u in de auto van Taxi Amstelveen veel comfort, rust en ruimte ervaren op de meeslepende dag van uw bruiloft.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de lage tarieven kunt u contact opnemen met Taxi Amstelveen op telefoonnummer 023 540 05 00 of een mail sturen naar info@taxicentraleamstelveen.nl .

Taxi Amstelveen wenst u alvast een prachtige dag toe!

Trouwvervoer Taxi Amstelveen